hooikist

Naar een vriend(in) versturen

Greenstove / hooikist

GreenStove

020 441 4874

info@greenstove.nl

Hoe werkt de GreenStove?


GreenStove bestaat uit twee kussens. Ze hebben een speciale, uitgekiende vorm, waardoor ze gemakkelijk om verschillende soorten en maten pannen gepast kunnen worden. Ze zijn gevuld met sterk isolerend materiaal, waardoor de warmte voor zeer lange tijd (tot 24 uur!) bewaard blijft.
Je brengt een pan met je gerecht aan de kook. Als het gerecht eenmaal kookt, plaats je de goed gesloten pan in de GreenStove. Vervolgens gaart het gerecht zelf verder.
Waar je anders een stoofgerecht misschien wel 2 uur op het fornuis laat sudderen, kun je het nu na 10 minuten in de GreenStove zetten en het fornuis uitschakelen. Het kan niet aanbranden of te gaar worden. Het is veilig. Je kunt gerust van huis gaan. Als je ‘s avonds thuiskomt is het gerecht gaar en warm.

Etentjes

Wanneer je gasten voor het eten krijgt, heb je vaak het probleem dat je meer gerechten warm wilt houden dan er plaats is op het fornuis of in de oven. GreenStove brengt uitkomst. Gerechten die je ’s middags warm in de GreenStove zet kun je de gasten ’s avonds heerlijk dampend en warm voor-zetten.

We hebben enkele eenvoudige recepten bij elkaar gezet.

greenstove
greenstove

We stonden op de Fairtrade markt in Hattem